INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Barbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodák

-0%
AKCIÓ
Barbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodákBarbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodákBarbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodákBarbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodákBarbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodákBarbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodák
Like ItTweet It

Barbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodák

cikkszám: GTP42
Normál kiszállítás: szeptember 29 - október 1
7 490Ft
7 490Ft
+ -

Barbie Color Reveal Meglepetés baba - Természeti csodák:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A Barbie Color Reveal meglepetés babával tömérdek meglepetésben lehet részed a kicsomagolás alkalmával! A csomagolás a móka része: a csomagolás eltávolításával indulhat is a játék! Belül egy titokzatos kék Color Reval baba és négy tasak rejtőzik. Szedj ki mindent és töltsd fel a hengert vízzel, majd rakd bele a babát és forgasd körbe. A víz kékké válik, és amikor a babát kivesszük, óriási meglepetésünkre kiderül ki rejtőzött a csomagolásban. Mindegyik baba különböző, más-más hajszínnel, szemszínnel, bőrtónussal, arcfestéssel és díszített pólót visel, de a szettben további meglepetések is várnak rád. A kis tasakban található szivaccsal lemoshatjuk a baba pofiját és haját, a meleg és a hideg vízzel pedig a gyerekek újra átélhetik a varázslatot. A Barbie babák még sosem hordoztak magukban ennyi meglepetést, mint a Color Reveal széria. A kékre festett babákat a gyerkőcöknek maguknak kell felfedezniük, a külsejük pedig később átalakul a hideg vagy meleg hatására. A különböző babák kellékei kompatibilisek, így akár cserélgethetők és variálhatók az olyan kellékeik, mint a paróka vagy a szoknya. Végezetül egy klasszikus Barbie babát kapunk, de a meglepetés és a változtathatóság extrájával. A csomag tartalmazza a babát, szoknyát, cipőt, parókát és szivacsot. Csomagolás mérete: 15 x 32 x 5 cm.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X