Barbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi Mattel

-3%
AKCIÓ
Barbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi Mattel
Like ItTweet It

Barbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi Mattel

cikkszám: GHL93
Normál kiszállítás: december 7 - december 9
51 990Ft
49 990Ft
+ -

Barbie - Álmok karavánja 3 az 1-ben - Mattel:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Csatlakozz egy új élményhez ezzel a fényűző Barbie lakókocsival, amely többet tartalmaz, mint amilyennek első pillantásra tűnhet! Hajtsd fel a lakókocsi elejét és fedezd fel a 4 baba az ülését. Vess egy pillantást a hátsó ülés alá, és megpillanthatod a horgászatra készen álló csónakot.

- Amikor elérkezik a táborozás ideje, nyisd szét a lakókocsi oldalait, és alakítsd át táborozó játékkészletté.

- Kellemes időt tölthetsz el a medence mellett, esetleg főzz valami finomat a konyhában, vagy pihenj a hangulatos nappaliban.

- Természetesen van egy tökéletesen felszerelt fürdőszoba is. Sok- sok történet rejtőzik a lakókocsi minden részében!

- A játékkal teli kimerítő nap után készítsd fel a babáidat arra, hogy a karaván tetején aludjanak, ahol a csillagokat nézhetik.

- Amikor elékezik az ideje annak, hogy újabb kalandokra indulj, egyszerűen pakolj vissza mindent a lakókocsiba, és új izgalmas utazás kezdődhet.

 A babákat nem tartalmazza!

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X