L.O.L. Surprise Remix Hairflip meglepetés gyűjthető baba

-26%
AKCIÓ
L.O.L. Surprise Remix Hairflip meglepetés gyűjthető babaL.O.L. Surprise Remix Hairflip meglepetés gyűjthető babaL.O.L. Surprise Remix Hairflip meglepetés gyűjthető baba
Like ItTweet It

L.O.L. Surprise Remix Hairflip meglepetés gyűjthető baba

cikkszám: LOL566960
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
9 990Ft
7 390Ft
+ -

L.O.L. Surprise Remix Hairflip meglepetés gyűjthető baba :

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A L.O.L. Remix sorozat most 12 új karakterrel lepnek meg téged! Fedezd fel a különféle frizura stílusok, színek és zenék világát! Igen, most mindegyik babához egy különleges zene részlet is párosul legyen szó Pop-ról, Rock & Roll-ról, R&B-ről vagy Country-ról! A csomagoláson találsz egy gombot, amely megnyomásával már indul is a zene! Neked melyik a kedvenced? A hangszórót ábrázoló dobozban egy fantasztikus LOL baba és 15 meglepetés vár rád! A termék tartalmazza az interaktív hangszórót is.

A szett tartalma:
- meglepetés LOL baba
- stílusos paróka
- meglepetés zene
- hangszer
- fésű
- ruha
- kiegészítők

A csomagolás mérete: kb. 12 x 12,5 x 13 cm
Elem szükséglet: 3 db AAA típusú elem, amelyet a csomagolás NEM tartalmaz

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X