Kindi Kids - Szupermarket Készlet

-11%
AKCIÓ
Kindi Kids - Szupermarket KészletKindi Kids - Szupermarket KészletKindi Kids - Szupermarket KészletKindi Kids - Szupermarket KészletKindi Kids - Szupermarket KészletKindi Kids - Szupermarket Készlet
Like ItTweet It

Kindi Kids - Szupermarket Készlet

cikkszám: KDK50003
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
17 990Ft
15 990Ft
+ -

Kindi Kids - Szupermarket készlet:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Gyere el Rainbow Kindibe, ahol új barátokat szerezhetsz.
A Kindi Kids szupermarketben szeretnek a legjobbak a Kindi-barátnők vásárolni. Sok aranyos dolgot tudsz megvenni és kipróbálni. Helyezz egy terméket a mérlegre, és nézd meg, ahogy ingadozik és leng, mint a valódi. A bankkártya leolvasóval letudod olvasni a bankkártyádat, és fizetni tudsz. Tedd a megvásárolt termékeidet a szalagra és amikor befejezted a vásárlást, nyomd meg a gombot, és nézd meg, ahogy bekerülnek a bevásárló kosaradba. Annak érdekében, hogy a termékek mindig kellemesek és hűvösek maradjanak, még külön hűtőhely is van számukra. Ez az a szupermarket, ahol minden megtalálható.
A Kindi Kids szórakoztató szupermarkethez hatalmas színes játszószőnyeget kapsz, amelyet kibonthatsz, hogy legyen egy nagy szupermarket sarkod. A szőnyegen elegendő hely áll rendelkezésre az összes Kindi-játékkészlethez, hogy felépíthesd saját mágikus Kindidet. Az összes Kindi Kids nagyon szórakoztató lesz, ha ide látogat, hogy tanuljon, játsszon és felfedezzen új dolgokat.
Varázslatos napot kívánunk!

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X