Enchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilak

-9%
AKCIÓ
Enchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilakEnchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilakEnchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilakEnchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilakEnchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilakEnchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilak
Like ItTweet It

Enchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilak

cikkszám: GTM46
Normál kiszállítás: június 30 - július 5
8 920Ft
8 117Ft
Válasszon karaktert
Boci Farm
Boci Farm
Bree Bunny
Bree Bunny
Papagáj Lak
Papagáj Lak
+ -

Enchantimals: Telis-teli kuckó - Bree Bunny nyuszilak:

Minőség: 1. osztály

Ajánlott: 4 éves kortól

Az Enchantimals a barátságról, az állatok és a természet szeretetéről, a gondoskodásról szól, és erre tanítja a kicsiket is. Ezek a telis-teli kuckók emellett egy sor meglepetést is tartogatnak a számodra. Minden  készlet tartalmaz egy kuckót, egy babát 5 meglepetés állat barátot, egy kiegészítőt és egy matrica lapot is. 

Az ajtó mögött egy kedves Enchantimals baba vár Rád a kisállat barátjával. Az igazi meglepetés azonban csak ezután jön: A szétnyitható állat figurából egy újabb állat bukkan ki, aztán abból egy újabb, és újabb, majd szintén egy újabb. A végén előttetek áll mind az öt kedvenc. A legkisebb belsejében ráadásul egy mókás kiegészítő rejlik. Ha pedig mindenki megvan, indulhat a játék!

A kedves történeteknek csak a fantázia szabhat határt, hisz az Enchantimals barátok jelmondata: Mindenünk a gondoskodás!

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X