Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet

-16%
AKCIÓ
Cry babies varázs könnyek Katie háza készletCry babies varázs könnyek Katie háza készletCry babies varázs könnyek Katie háza készletCry babies varázs könnyek Katie háza készletCry babies varázs könnyek Katie háza készlet
Like ItTweet It

Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet

cikkszám: IMC097940
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
17 990Ft
14 990Ft
+ -

Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet

Minőség: I. osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Fedezd fel a Cry Babies lenyűgöző világát és játssz Katie-vel a mesés házikójában! Ha éhesek lennétek, akkor együtt ehettek egyet a bájos kis konyhában, lefekvés előtt pedig készíteni tudsz Katie-nek egy csodás fürdőt az emeleti fürdőszobában. Számtalan boldog órát tölthettek majd együtt ebben a remek kis házikóban! Sőt most a saját szemeddel láthatod, hogy Katie könnyei igazi varázslattal bírnak e. Figyeld meg ahogy a házikó életre kel a mágikus könnyektől, zenélni kezd és buborékok szállnak fel a kéményből. 

A játék működéséhez 3 db AAA elem szükséges, amelyet a szett nem tartalmaz
A szett tartalma: egy Katie baba, egy babaház bútorokkal és egyéb kisebb kiegészítőkkel, valamint buborékkészítő folyadék.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X