Cry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 piros

-20%
AKCIÓ
Cry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 pirosCry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 pirosCry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 pirosCry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 pirosCry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 pirosCry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 piros
Like ItTweet It

Cry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 piros

cikkszám: IMC091061
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
9 990Ft
7 990Ft
+ -

Cry Babies Magic Tears Nagy Cumis Házikóban S1 piros

Ajánlott: 3 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Melyik kislány ne rajongana a bájos Cry Babies játékokért? Ezek az aranyos Cry Babies Magic Tears Pets játékok a legújabb családtagok a Cry Babies világában. A kislányoknak csak ki kell nyitniuk ezeket a varázslatos házakat, és már szemük elé is tárulnak a legcukibb Cry Babies Magic Tears Pets kisállatok. Fejük hátulját megnyomva valódi könnyeket láthatunk, valamint a kis palackokkal etetni is tudják az aranyos kis állatokat. A szettben megtalálható egy különleges cumisüveg és egy matricalap is. 
Ezek a kis állatok sem hiányozhatnak a kislányok gyűjteményéből.

Mivel meglepetés csomag, így nem tudni milyen kis kedvencet rejt.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X