INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Sam a Tűzoltó Játékok

   

Sam a Tűzoltó Játékok:

A "Sam a tűzoltó" mesefilm sorozat és a hozzá kapcsolódó játékok népszerűsége sok kisgyermek számára világszerte. A tűzoltó Sam, aki a Pontypandy városban él, rendszeresen találkozik különböző kihívásokkal, amelyekben a tűzoltó csapatnak segítenie kell. Az izgalmas kalandok mellett a sorozat fontos üzenetet közvetít a biztonságos életmódról és a segítségnyújtás fontosságáról a gyerekeknek.

Mentsd meg a várost a legszuperebb tűzoltóautót vezetve! A fény és hangeffektekkel is szórakoztató Jupiter Deluxe tűzoltókocsi a kicsik számára rengeteg funkciót tartogat, melyekkel élvezetes lesz a mese jeleneteinek felelevenítése.

A főhős, Sam, aki egy tűzoltó. Bátran végzi munkáját, kedveli a tűzoltócsapat és hőse az életmentő akcióknak. Munkája során egy izgalmas kalandot él át csapatával, mert egy tűzoltó élete rendkívül hasznos, fontos és nem unalmas. Hegyi mentés is lesz, amely félre sikerült, ez az eset a barlangi túrázók kivezetése a labirintusos földalatti folyosókról. Lesznek komoly tűzesetek is, ahol a csapatnak szembe kell szállnia a forró égő lángokkal. A "Sam a tűzoltó" egy nagyon népszerű brit televíziós sorozat, amelynek főszereplője egy tűzoltó csapat és az ő vezetőjük, Sam. A sorozatban Sam és csapata a különböző tűzeseteket és egyéb sürgősségi helyzeteket kezelik. A sorozatból számos játék is elérhető, amelyek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy szórakoztató kihívásokat találjanak és a mentőszolgálat hősévé váljanak. A Sam a tűzoltó játékok kiváló minőségűek, és lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy saját mentőakciójukat játsszák.


X