Playmobil - Az Idő temploma 70223

Like ItTweet It

Playmobil - Az Idő temploma 70223

cikkszám: 70223
Normál kiszállítás:
december 3 - december 7
12 980Ft
+ -

Playmobil - Az Idő temploma 70223:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 8 éves kortól

Az idő templomában egy csodás kard található, amely viselőjét legyőzhetetlenné teszi. Rossz kezekbe kerülve viszont veszélyes szuperfegyver lenne, ezért az óriási mágus, Timithor eldugta őket ebben a templomban és mágikus képességeivel oltalmazza. A betolakodók újra és újra megpróbálják megkaparintani ezt az értékes kardot, mígnem egy napon a templom heves küzdőtérré válik Novelmore kalandvágyó hercege Arwynn, és a Burnham dinasztia bajnoka, Bayron fia, Prody Burnham között. Ki lesz, aki megszerzi a kardot?

A kard 5 különböző színben világít, melyet a gomb megnyomásával lehet váltogatni. A kard 15 másodperc múlva automatikusan kikapcsol. A szintén a temlomban őrzött páncélt mindkét lovag tudja hordani. A templom talapzatában lévő kristály kilőhető.

A kard világításához 3db 1,5V-os LR41 elem szükséges, melyet a készlet tartalmaz. 

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X