INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Gru - Minyonok

   

Nincs találat


Gru - Minyonok:

A Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok kategória azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretik a szórakozást, a humoros kalandokat és az akciódús játékokat. Az animációs filmek nagy rajongótáborra tettek szert a gyermekek és a felnőttek körében is, és most a Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékokkal olyan élményeket kínálunk, amelyek mélyebb betekintést adnak a karakterek és az általuk élt kalandok világába.

A Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékok széles választékát kínáljuk, amelyek élethűen ábrázolják a filmek legnépszerűbb karaktereit, mint például a főszereplő Gru, a bátor Lucy, a csillogó Margo, az okos Edith, az aranyos Agnes és a kis sárga Minyonok, Stuart, Kevin és Bob. A játékok között megtalálhatóak a kreatív játékok, építőjátékok, szerepjátékok, társasjátékok, logikai játékok és sok más, így minden korosztály számára megtalálható a megfelelő játék.

A Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerekek elmerüljenek a karakterek világában, és elképzelhessék saját kalandjaikat. A játékok fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt és a finommotoros képességeket, miközben kialakítanak interaktív játékélményeket és javítják a szociális készségeket.

Az anyagok minősége és biztonságossága miatt a Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékokkal való játék nemcsak szórakoztató, de lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek fejlesszék finommotoros képességeiket és érzékszerveiket. A Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékokat ajánljuk minden olyan szülőnek, aki szeretné meglepni gyermekét egy kreatív, ötletes és fejlesztő játékkal.

A termékleírásokban megtalálhatóak a Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékokkal kapcsolatos információk, az árak és a szállítási információk minden termék mellett ki vannak téve.

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.


X