INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Akciófigurák, Mesehősök

   

Akciófigurák

Az Akciójáték, akciófigura kategóriában olyan termékek találhatók, amikkel a kisfiúk akár órákig is eljátszanak. Legyen szó Transformers figurákról, Batmanről, a Bosszúállókról vagy rémisztő dinoszauruszokról... itt biztosan rájuk találsz! Az akciójátékokon és akciófigurán kívül a pörgettyűs játékok is itt kaptak helyet. 

A játékfigurák a szerepjátékok alapkövei! Egy marék játékfigurával szinte órákon át képesek játszani a gyerekek, egyik történetet találják ki a másik után! A hosszú, akár órákon át tartó játék remekül fejleszti a gyermekek fantáziáját és kommunikációs készségeit.

Kifejezetten fiúknak ajánljuk az akciófigurákat, a lányoknak pedig a pónikat, de kategóriánkban találsz még gyűjthető-, mese- és állatfigurákat is. A kézzel készült, népszerű Mojo és Schleich állatfigurákkal rengeteg szituáció megvalósítható. A Sylvanian Families szettekkel pedig egy egész falut és annak légkörét tudod megteremteni szobádban. Használd a bal oldali szűrőt, ahol rengeteg mesehős és márka közül tudod kiválasztani, a kedvenc játékfigura termékeidet. Alakítsd át a robotot egy félelmetes járgánnyá! A Transrobot átalakuló harci robot egy műanyagból készült robot figura, akit egy járművé tudsz hajtogatni, néhány lépésben. A figura állig fel van fegyverezve, akár már kisebbek is próbálkozhatnak vele, a játék fejleszti a fantáziát és a kézügyességet is.

 


X